Varje Kvinnas Blogg & Frågelåda: Stackars Susan!

tisdag 5 december 2006

Stackars Susan!

Jag vägrar tycka att Vanhanens ex-flickvän har gjort något fel. Inte ens fast hon inte kan låta bli att hänga ut sin ex-relation till statsministen i pressen, jag tycker snarast hon handlar rätt eller åtminstone följdriktigt. Att statsministern är ett beräknande kryp utan äkta karisma men med positionsmagnetsim (för dem som gillar sånt) är ingen nyhet, men att centerns kvinnor försvarar honom på äkta heterosocialt sätt, det är snuskigt. De är antingen falska som vatten, eller så har de aldrig varit "den som älskar mer" i ett förhållande. Kom igen, tanter! Susan öppnade upp, blev kär och stod för det! Vilken tillit, vilken inre styrka! Och vad fick hon? På pälsen. Emotionellt kommer hon att gå ut som segrare, för hon hon gav sitt allt och vet att hon inte kunnat göra mer än så. Vad gav han? Av sig själv; inget eller smulor i lömsk hemlighet. Go, Susan, go!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Susan är uppenbarligen en kvinna som älskar för mycket- och föremålet för kärleken är hon själv.
Om man inleder ett förhållande till en mänska som måste balansera på lina i offentligheten , som redan tidigare bränt sig för att hans relationer (taffligt skötta jo) med kvinnor blivit skandaliserade , så kan man inte som Susan gå ut och ge tidningsintervjuer om förhållandet utan att han vet om det.
Då har man i samma stund förbrukat det förtroende som den andra parten gav. I relationen mellan Vanhanen och Susan var inte alls han entydigt den starkare parten. Det ser vi nu när han igen blir uthängd i pressen bara för att han som alla andra normla människor försökte hitta en nära relation.
Det är kanske förståeligt att Susan inte behärskade offentlighetspelet, men om man stylar med statsministern MÅSTE man kunna det. Hon har blivit utnyttjad av pressen och har för evigt fått en Monica-Lewisnky-stämpel i pannan, stackarn. Men
hon borde ha respekterat Vanhanen, då skulle de kanske ännu vara ett par. Säger Hermione

Anonym sa...

den som älskar mer, ja. nu blev jag allt lite upplyft (som man blir av nya tankar/känslor, eller sådana man glömt man hade).

Frida

Cornelia sa...

Bah! Respekterat Vanhanen, som bara ville träffa henne i smyg och på sina villkor? Och som ville ljuga om hur de träffats... Det är för att Susan är så sönder som hon inte kan låta bli att älta det hela. Javisst skulle det vara värdigare att göra det utan offentlighet, men hennes omdöme har kollpapsat. Stackars Susan!